starozagorez » 20 Окт 2016 10:35:20 rajsen,Честит рожден ден!Много здраве на един от най-талантливите, оригинални и четени Хулитери в любимия ни сайт! Нека реализира всичките си мечти, желания и творчески планове! Щастие и успехи!
esperanca » 20 Окт 2016 11:43:23 Честит да си !Райсъне, Човеко-явление, прегръщам те в душата си!
LATINKA-ZLATNA » 20 Окт 2016 14:11:14 Честит рожден ден!Честит да си, Рай и Сън!
Бъди благословен сега и във всички времена!
Прегръщам те!
pastirka » 20 Окт 2016 14:37:57 Честит празник, Райчо! Желая ти много здраве и щастие, което да стане акумулатор за създаването на прекрасни стихове - такива, каквито ти щедро ни подаряваш!
Наздраве, рожденико! За многая лета!
LeoBedrosian » 20 Окт 2016 15:31:21 :)Честито rajsun, Радвам се, че те има, за да прочетем истинска поезия!
Пък заралията ще ти купува риза, че ти е прекръстил псевдонима. Ама не го е направил със зла мисъл
doktora » 20 Окт 2016 17:33:16 Честит да си, Поете!Брат Райсън, жив и здрав, добри Човеко!
somebody » 20 Окт 2016 18:51:46 Живот и здраве, Райсън! Светлина струи от думите, в които съм те чела, благост и мъдрост, искреност. Да е светъл пътят ти и хората край теб, да е радост в душата ти! Нека топлата енергия, която излъчват стиховете ти да е с теб и да си щастлив!
Честито!
angar » 20 Окт 2016 21:57:36 Честит Рожден Ден, Райсън!
Тебе трябваше да издигнем за кандидат президент - защото едва ли може да има по-подходящ от тебе като обединител на нацията!
Удивително е как е възможно и в такъв сайт като "ХуЛите" да има човек, когото ВСИЧКИ да харесват, ВСИЧКИ да уважават и таланта на когото ВСИЧКИ да признават!
Дължи се на две неща - на талант и на характер!
При тебе и двете неща ги има!
Живей дълго и бъди здрав до края! И както досега, бъди винаги вдъхновен!
Имам две стихотворения-посвещения на поети: едно на Райсън и едно на Милчо Кирилов. Поздравявам те с това, което бе посветено на тебе.
Ще ме упрекнат в самоизтъкване, но не мога да не го изтъкна - че сме били познати и приятели, с което се гордея!
ВЕДНЪЖ ОТДАВНА БЕШЕ
“В едно ваше многоточие
трета точица съм аз.” (Райсън).
Веднъж, отдавна беше, ми хрумна и реших:
ХуЛитерите всички да подредя във стих!
И тъй: редих и писах, и писах, и редих!
Изглеждаше безкраен ще стане този стих.
Усмивчици, Билкарки, Латинки, Синева,
и още – с най-красиви, вълшебни имена!
Как можех да се справя? И в миг съобразих:
чрез дълго многоточие да свърша своя стих!
Последна точка – Райсън! Той сам го пожела!
Тя, неговата скромност, пословична била!
Над всички други Райсън с талант се извисява
и почетното място напълно заслужава!
Да си последна дупка понякога обижда,
ала последна точка от всекиго се вижда!
На спорове, на разпри, интриги, клевети -
последна точка слагаш и край поставяш ти!
Но Райсън ми се стори там тъжен и скован:
изглеждаше като че е с гвоздей закован.
Реших да го зарадвам, да му придам крила!
До него сложих точица - красивата Лейла!
И още веднъж - Честит Рожден Ден!
Да хилядиш!
CheGuevara » 20 Окт 2016 23:24:04 ЧРД, приятелю! Здраве, много, много любов и все така слънчев и талантлив!!!Наздраве!!!
Hulia » 21 Окт 2016 18:42:48 Честит ти Празник и от мен, Райсън! Здраве, Любов, вдъхновение!