ХуЛите :: Виж тема - Предлагам сайтът да бъде закрит
  Предлагам сайтът да бъде закрит
стр. 1, 2, 3, 4, 5  напред
ATOM » 03 Сеп 2014 21:52:35
Предлагам сайтът да бъде закрит
Предлагам сайтът да бъде закрит!

Ето защо

Хайде сега, да ви видим поредните емоционални рекции, които след два дни ще забравите.
Не може обаче да продължава така и Иван да слугува на ослепителната ни творческа гениалност, че и да си плаща за това. И другите администратори - от къде на къде ще се грижат за нас, тъпите автори и още по-тъпите ни поизведенийца.

Сайтът да се закрива час по-скоро!

Който не е съгласен с предложението да не дава други предложения, а направо - решение. И да го осъществява.

Има варианти. Всички са ограничаващи. Но ограничението трябва да е за всички, а не за някого.

Най-осъществимо (имайки предвид дебилността ни) може и да е връщането на безплатната платформа, с лишаване от голяма част от архива и част от функциите. Или нещо подобно.

Но аз казвам - да се закрива! Хайде!
Hulia » 03 Сеп 2014 23:59:48

Разбирам благородния ти импулс, Атомче, но хората, които РЕШАВАТ, са администраторите (на които можем само да БЛАГОДАРИМ за всеотдайността и всичко останало) - но явно БЕЗ ОПРЕДЕЛЕНИ ПРАВИЛА от тяхна страна относно финансиране или други дисциплиниращи мерки, сайтът - оставен на колективна отговорност (чрез дарения), фактически доведе нещата дотук.
* * * * *
Eстествено е, че докато ТЕ решат какво да се прави, публикуващите тук ще даряват както досега и уви, няма да има сигурност за финансово покритие.
ATOM » 04 Сеп 2014 07:22:31

Ако администраторите мислеха за себе си, отдавна щеше да е спусната завесата. Те не решават обективно никакви проблеми, защото се чувстват ангажирани с нас. А нашето неосъзнаване не е извинение за това, че ги експлоатираме.
hixxtam » 04 Сеп 2014 13:12:05

Венци, не можем с лека ръка да спрем сайта. Все пак това е наша съвместна рожба. Истината обаче е, че нашите финансови възможности, при това състояние на нещата, са на изчерпване или по-конкретно - не повече от 2-3 месеца.
ATOM » 04 Сеп 2014 21:56:37

Значи, решено.
След 2 месеца го закриваме. Аз ще сваря житото.
doktora » 04 Сеп 2014 22:02:34
................
ATOM написа:
Значи, решено.
След 2 месеца го закриваме. Аз ще сваря житото.

А аз ще донеса виното... Crying or Very sad

Така е, Венци, те, хулитерите, не знаят че безплатен обяд няма... Idea
zaltia » 04 Сеп 2014 22:15:51
КАКВИ ПЕТ ЛЕВА....
Е, хайде от мен да са свещите...
Колко пъти сме го дъвкали...
Странно е че всеки си мълчи...
Проблемите обаче са много по- дълбоки, не са само финансови...
Който може, и иска разбира се - утре в банката да вкара като дарение 10 лева и проблемът автоматично отпада.
От мен наздраве и лека нощ!!!
ATOM » 05 Сеп 2014 07:27:46

Проблемът отпада за тоя месец.
Ако всеки месец ще решаваме проблеми - закриваме и сме спасени.
daro » 05 Сеп 2014 08:58:32
(.)
Аз имам един глас. Той се роди и битува в тази среда. Ако е единствен -

не се колебайте - "спасете" го. Но ако има още един... спасете го от

закриване. Може и да не иска да опита от буламача на f...

Освен средства, сайтът има нужда от вдъхновени, находчиви личности,

на които им се бачка за отговорна среда, в която да се обича, означава

да се отдава за съществуване... а не просто за оцеляване.

Мойте почитания за целия предишен и настоящ екип на Хулите!

(.)
shrike » 05 Сеп 2014 09:07:58

Предложението да се внасят по 10 лв като дарение по банков път не е много удачно, защото таксата по превода е от порядъка на внесената сума. Но решение има - СМС. Достатъчно е да се изпратят 2 смс или дори 1. През август 9 човека са изпратили смс-и. 9 потребителя ли има сайта? Аз нямам финансов проблем в момента и подкрепям сайта с дарения. Зная, че мнозина са финансово затруднени, но съм съгласна с твърдението, че проблемът не е чисто финансов а се свежда до манталитет. Така че се съгласявам и с Венци - очевидно е, че не можем като общност да се справим с проблема. Ще се закрива.
shrike » 05 Сеп 2014 09:12:06
Re: (.)
daro написа:
Аз имам един глас. Той се роди и битува в тази среда. Ако е единствен -

не се колебайте - "спасете" го. Но ако има още един... спасете го от

закриване.
(.)

Това е хубаво, но иде реч да го спасим ние, а не някой друг. В това е целия трик
daro » 05 Сеп 2014 09:37:03
(.)
Апелът ми е публикуван и предназначен за тази среда...т.е. към

потребитилите на сайта. Не очаквам отзвук, повече от 5%, защото 10% е

твърде оптимистично относно манталитета ни(както казваш). Wink

... но той е достатъчен

Smile
shrike » 05 Сеп 2014 09:49:23

Разбирам, но мисля, че това не е първият апел и очевидно малцина откликват. Проблемът се появява всеки месец. Може би хората не четат тези теми, зная ли? Вероятно ще помогне ако говорим лично с приятелите си хулитери. Аз познавам лично единици, но и двама да са пак е нещо, ако всеки го направи.
daro » 05 Сеп 2014 10:08:05
:)
... затова написах "находчиви" - това не е апела на протегнатата за

лев ръка, а да се здвижат субстанциите на съзнанието. Smile

Ето, това което предлагаш е различно и добро - разговор с приятели.

Това направих миналата година и стигнахме до едно полезно

решение. Вярвам, че сред нас има неусвоени капацитети - само малко

да се помръднем от "удобната" ни уседналост и ще се променят

обстоятелствата... оттам и следствията.

Светъл ден! Smile

(.)
GalinaBlanka » 05 Сеп 2014 10:41:36

Нищо във виртуалното пространство няма да ми липсва така болезнено както "Хулите". Да се закрие сайта е просто немислимо.
Както винаги със закъснение разбирам, че има опция за изпращане на СМС. Как да го направя?
стр. 1, 2, 3, 4, 5  напред

ВХОД В САЙТА