RE: Моите рими
Коментарите са на публикуващитe ги. Ние не сме отговорни за тяхното съдържание.
Не са позволени коментари на Анонимни!
РЕГИСТРИРАЙ СЕ
 от Albatros на 18.03.2023 / 10:00
Бадемче, добре си дошло в сайта, чедо! Не се ядосвай на лошото посрещане, тук е така – или мълчат, или плюят, или се тупат в гърдите колко са велики.
Пожелавам ти успех!
Алби
 от Bademka на 18.03.2023 / 11:42
Благодаря много :) Но аз съм тук от 2007, просто си бях забравила паролата, т.е. завръщане :) И на мен ми е приятно.
 от Icy на 18.03.2023 / 13:15
Ха-ха-ха-ха!
Алби, ти от кои си?

(Аз си избирам да съм от тези, които се правят на велики. Що пък не? Кво ми е на мен.)
(Втора скоба. През последните 12 месеца на мен не ми е направило впечатление някой да се държи грубо или да плюе по други, като изключим няколко уместни забележки и препоръки по отношение на пунктуацията, която обаче по никакъв начин не разваля удоволствието от четенето на произведението. Точно обратното, отношението, което получих тук, изключително много ми помогна да върна усмивката си - не мога да го кажа по-меко. Благодаря! Още веднъж, много благодаря!)
(Трета скоба. Не намирам нищо лошо в смълчаното възхищение пред таланта и поетичните умения.)
(Четвърта скоба. Не мисля, че Алби ще отговори, въпреки че би ми било интересно какво би казал. Някой въобще мисли ли че ще отговори?)
 от Bademka на 18.03.2023 / 13:38
Вижте сега, този мой стих няма нищо общо със сайта Хулите :) Той е адресиран към един единствен човек, който е жена и дори не знам дали знае за съществуването на този сайт. Споровете са безсмислени, лек и усмихнат ден на всички ви ;)
 от Bademka на 18.03.2023 / 13:40
Не намирам бутон за редакция на коментара си, както казах тук съм отпреди 2007 год. и просто си бях забравила паролата, дори и не съм влизала, така, че това ясно доказва, че стиха ми няма общо с този сайт, писан е скоро по много по-различен повод :) Та така...
 от Icy на 18.03.2023 / 14:13
Посланието на стихотворението ми е много близко. Понякога един единствен читател има значение - авторът. Ако произведението се хареса и на други, още по-добре. Аз често не споделям това, което съм написал. Само това, което идва от душата, има значение.
(Извинявам се за отклонението в предишния коментар.)
КЪМ ПРОИЗВЕДЕНИЕТО

ВХОД В САЙТА