Спингейт
Каква история само! По едно време бях сигурен, че имам Спин. Как стана? Кво да ви кажа, виждах се с една жена, която беше малко, ъ... рискова. И после взех да се чувствам зле: изтръпване, световъртеж, диария, температура, болки в ушите, всички шибани HIV симптоми, които успях да открия в Гугъл. И си казах "Олеле, закъсах!" Но ме беше страх да отида на лекар, не исках да чуя "Остава ви още една седмица" или нещо такова. Това нямаше да го понеса.
И тогава се оказа, че мой приятел също имал вземане даване с нея, по едно и също време с мен (що ли ми трябваше да я свалям тая от пилона), и той ми сподели, че също има такива оплаквания: изтръпване, диария, температура и така нататък, като моите. Така че аз го обработих психологически и той хукна да си прави тест. Мислех си, ако няма СПИН, значи и аз нямам. Ако има, еми, ще се примиря. И се обаждам след седмица да го потърся, но чувам глас в слушалката "Кой, Ненчо? Вчера вечерта умря!"... УМРЯ! О, Боже, скоротечен Спин! Свършено е с мене!
И веднага хукнах да давам кръв да се изследвам. Само че резултатите излизаха за около 4 дена. Четири дена, инфарктен срок! И аз бях напълно убеден, че съм обречен, така че минах през банката и изтеглих всичко, взех на заем от който каквото можах, теглих кредити и, разбирате ли, натиснах педала на газта до пода. Поживях си яко. Опитах всичко: комар, кокаин, секс с... по-добре да премълча, но нямаше джуджета и животни, не вярвайте на всичко което се говори за мен. От сутрин до вечер се наливах с колекционерско уиски, абе въобще всякакви простотии. И на петия ден вече бях пропилял огромна сума. И преди да отида в болницата да получа резултата, минах да изкажа съболезнованията на роднините на приятеля си. Звъня, отваря ми вдовицата му и аз: "Уфф, надявам се поне да не е страдал много? - Не. Всъщност, беше много бързо, прегази го боклуджийския камион, точно тук отпред докато носеше кофата с боклука."
Като предполагате нямах СПИН щом пиша това. Имам дългове. Така че изчезвам.
РЕКЛАМИРАЙ ПРОИЗВЕДЕНИЕТО
  КОМЕНТАРИ  (0)
Не са позволени коментари на Анонимни!
РЕГИСТРИРАЙ СЕ

ВХОД В САЙТА